Hoe is Glutenvrijemarkt.com ontstaan?

Hoe is Glutenvrijemarkt.com ontstaan?

Wat leuk dat je onze blog bezoekt! We zijn dagelijks bezig om jou up-to-date te houden van de laatste trends, tips en producten. Maar wie zijn dit eigenlijk? Waar is Glutenvrijemarkt.com begonnen? Lees snel verder en we vertellen je er alles over!

Het verhaal…

Er waren ooit eens twee mensen genaamd Bep en Aad van Ginkel.


Deze twee mensen zijn in 1978 samen de bio en natuurwinkel de Zaailing op gestart. De winkel is gevestigd op de Hooigracht in Leiden waar deze zich nog steeds bevindt. De winkel bestaat inmiddels dus al meer dan 40 jaar! De Zaailing was een van de eerste winkels met niet alleen biologische producten in het assortiment, maar ook diverse glutenvrije producten.

Vier keer per jaar werd er in de winkel een glutenvrije markt georganiseerd. De vraag naar glutenvrije producten bleef maar toenemen. Daarbij vonden de bezoekers het ook wel fijn om hun boodschappen thuis bezorgd te krijgen. Toen kwam de zoon van Bep en Aad, Paul van Ginkel met het idee om een glutenvrije webshop op te starten. Daarom richtte Paul in 2005 de webwinkel Glutenvrijemarkt.com op.

Waarbij het ooit met maar liefst 200 glutenvrije producten begon, is Glutenvrijemarkt.com inmiddels uitgegroeid tot de grootste glutenvrije webwinkel van heel Nederland.

Het enthousiaste team van Glutenvrijemarkt.com is dagelijks bezig om het assortiment uit te breiden, leuke markten te organiseren en vooral te zorgen dat alle bestellingen op tijd de deur uit gaan.

Meer geschiedenis?

Ben je na dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar de ontdekking van coeliakie? Bekijk dan eens dit artikel over wie coeliakie heeft ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Facebook
Facebook
Twitter